Termeni și condiții de utilizare

Bine ați venit pe www.academiadejournaling.ro

 1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor
  Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu respectarea și angajarea la acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.
 2. Utilizarea Serviciilor
  Academia de Journaling oferă realizarea activităților de consultanță individuală și susținere sesiuni de curs, pregătire și furnizare de suport de cursuri, ateliere fizice și online, produse de scris.

  Academia de Journaling nu poate controla modul în care informațiile vor fi asimilate de către Beneficiar ori modul de utilizare a informațiilor și prin urmare nu poate fi ținut responsabil pentru nicio consecință negativă și niciun prejudiciu care derivă din modul de utilizare a informațiilor prezentate ori livrate în cadrul activităților prevăzute pe site ori din alegerile și deciziile luate de client în urma activităților.
 3. Confidențialitate
  Informațiile dvs. personale sunt gestionate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate, disponibilă aici.
 4. Drepturile de Autor
  Toate conținuturile de pe acest site, inclusiv textele, graficele, logo-urile, și altele, sunt proprietatea Academiei de Journaling și sunt protejate de drepturile de autor, fiind interzisă reproducerea, publicarea sau distribuirea către terți a materialelor utilizate în realizarea cursurilor, workshop-urilor și a activităților de consultanță, sub numele propriu al clientului, fără acordul în prealabil al reprezentaților Academiei.
 5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
  Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a vă informa cu privire la eventualele schimbări.
 6. Limitări de Răspundere
  Site-ul Academia de Journaling nu este responsabil pentru orice daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile noastre.
 7. Informații de Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@alexbadita.com

Date de contact ale companiei:
Academia de Journaling este un brand al SC Impressivity by Alexandra SRL, cu sediul social în Secotr 6, București, CUI 39815263