Pasionat de Journaling

Abonament lunar cu sesiuni live, online, de scris în jurnal și crearea unei discipline în construirea unui obicei sănătos

ce este comunitatea academiei de journaling?

Aici, în Academia de Journaling, ne-am propus să construim o comunitate de oameni cu valori similare, care se bucură de momente împărtășite împreună, care își doresc o disciplină pentru obiceiuri sănătoase și care au grijă de sănătatea lor mentală și emoțională.

Morning Sessions va fi parte dintr-un abonament lunar al Academiei de Journaling.

Misiunea este de a aduce oamenii la un loc, pentru că atunci când facem journaling în grup sau ne luăm angajamente unii față de ceilalți, șansele noastre de a acționa cresc, deci și drumul spre succes înaintează mai repede.

Ne pregătim să adăugăm și sesiuni de seară și chiar ateliere bonus, toate vor fi parte din pachetul de membru al acestei comunități.

Dacă vrei să ni te alături din timp pentru a beneficia de toate aceste activități la un preț de ”bun venit”, te invit cu mare drag să faci parte din această comunitate.

Poți participa GRATUIT la prima Sesiune de Journaling.

de ce journaling?

Arta jurnalului este folosită de mulți ani în cadrul sesiunilor de psihoterapie și coaching. Este chiar un instrument care poate accelera autocunoașterea și dezvoltarea de sine.

Însă, de cele mai multe ori, tehnica scrisului terapeutic este utilizată după ureche, ceea ce uneori poate să ducă la o spirală infinită de așteptări și speranțe, fără rezultate eficiente. 

Journaling-ul are studii științifice care îi atestă beneficiile, iar neuroștiința vine să sublinieze felul în care creierul uman interacționează cu această metodă. De aceea, atunci când tehnica scrisului terapeutic este folosită structurat, aceasta va da mult mai multe rezultate și va duce practicanții pe culmile succesului.

Ce spun alți participanți?

Scrisul ne da o alta perspectivă a lucrurilor. Atunci când ești cu pixul și hârtia ești focusat pe dorința și o vezi din mai multe perspective sau cel puțin îți vin unele soluții și imaginația din viitor te ajuta sa te conectezi și cu emoțiile. Eu sunt bucuroasă și recunoscătoare ca fac parte din acest grup!
Sorina
cursant
Alexandra este persoana potrivită dacă îți dorești să ai claritate, structură, ușurință și manifestare în ceea ce îți propui. Are în tolba ei magică instrumente necesare care îți sunt sprijin în parcursul tău. Recomand cu încredere cursul acesta, curs care mie mi-a schimbat perspectiva despre scris și impactul acestuia asupra celorlalți.
Anamaria
cursant
Vreau să îți mulțumesc, din suflet îți mulțumesc! Am încercat acum vreo 6 ani să scriu afirmații, de-a lungul anilor, am ținut un jurnal pentru emoții și perioade grele, dar scriam în el când chiar nu mai știam ce să fac. Acum simt că pot beneficia la maximum de această tehnică minunată. Îmi oferă pace, liniște câteva momente cu mine dimineața, introspecție, apreciere, și e adevărat, where intention goes energy flows.
Anca
cursant
Mi-a plăcut mult la întâlniri, am plecat relaxată, dar și entuziasmată și aliniată cu ce îmi doresc să fac. Vreau să mai particip.
Lăcrămioara
cursant
Multe conștientizări, efectiv simt o energie pozitivă când scriu in jurnal și intru în acea energie a abundenței, a cunoașterii de sine, a magiei îmi place foarte mult! Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate
Daniela
cursant
Mulțumesc, Alex, pentru provocarea minunată! Și mulțumesc tuturor persoanelor de pe grup pentru energia creată și pentru că, văzând fiecare mesaj, mi-a fost mai ușor să merg mai departe, să rămân consecventa, chiar dacă am avut câte o zi pauză.
Narcisa
cursant
Am combinat cu niște tehnici de meditație și magia se întâmplă, simt ca viața mea e așa cum mi am dorit. Ai o mare contribuție la asta și îți mulțumesc, cu recunoștință!
Elena
cursant
Cursul de Journaling mi-a oferit șansa de a lucra în primul rând cu mine. M-a ajutat să capăt încredere în mine, claritate și să înțeleg profunzimile și varietatea scrisului în jurnal. M-a disciplinat!
Claudia
cursant
Cursul a fost o experienta profunda, care mi-a dezvaluit parti ale unor evenimente trecute si perspective asupra trairilor din prezent, la care nu ma asteptam, dar pe care le inteleg si le vad bine acum. Abia astept urmatoarea intalnire, pentru ca mai am multe de descoperit despre mine!
Cristina
cursant

CINE ESTE ALEXANDRA BĂDIȚĂ?

 • Coach de Journaling, Autor”Write Your Way to Happiness”

 • 8 ani în digital marketing & project management
 • Master Jurnalism și Publicitate
 • Fondator Impressivity® by Alexandra în 2014
 • Storytelling & Journaling Expert
 • Autor internațional de jurnale pentru copii și adulți
 • Gazda podcastului ”Live Your Impressivity Show”
 • Speaker (California, Olanda, Cipru, Marea Britanie, Romania, Albania)
 • Diplome de Terapia Jurnalului și Neuropsihologie
 • Creator al Academiei de Journaling, prima Academie din România dedicată scrisului în jurnal
 • Co-fondator al proiectului internațional ”Journaling în școli” și al primei Conferințe de Journaling în Educație
A lucrat și cu:

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE ȘI OBȚINE REZULTATE MAXIME PRIN PRACTICA DE JOURNALING

ce include

 • 2 sesiuni de dimineață pe săptămână
 • (în curând) 1 sesiune de seară săptămânal
 • acces gratuit la atelierele BONUS ale Academiei de Journaling

   

  ABONAMENT LUNAR (PLATĂ RECURENTĂ) = 160 RON