O viață abundentă prin journaling

Program de grup – 6 luni – Descoperă o viață abundentă prin journaling

O VIATA ABUNDENTA PRIN JOURNALING - program 6 luni

Ce include?

 • 1 modul / lună
 • 21 de zile cu exerciții zilnice plus o săptămână de integrare
 • 1 sesiune Q&A de grup lunar
 • 3 video Masterclass-uri pentru fiecare Modul (exclusiv pentru acest program)
 • comunitate pentru disciplină, susținere și încurajare

6 module

 • STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS
 • ABUNDENȚĂ FINANCIARĂ
 • PARTENER / RELAȚIE DE CUPLU
 • VIAȚĂ SOCIALĂ
 • RELAȚIA CU PĂRINȚII
 • BUSINESS ȘI CARIERĂ

Indiferent că nu știi încă ce înseamnă journaling sau ai mai avut experiența scrisului, acest program te va ajuta în manifestarea dorințelor tale pe cele 6 aspecte din module.

Program lunar, desfășurat într-un grup exclusiv de Whatsapp, cu acces la tot ce scrie mai sus pentru o viață abundentă prin journaling, setare intenții și acțiune susținută pentru manifestare

După cele 6 luni de program, vă păstrați accesul pe viață la resurse și exerciții și puteți relua oricând programul

233 lei/lună


BONUSURI LA ÎNSCRIERE:

 

 • 1 meditație de creativitate în journaling cu Daiana Rădulescu
 • 1 meditație cu afirmații de abundență cu Alexandra Bădiță

OPȚIONALE

 • Participanții din programul ”O viață abundentă prin journaling” beneficiază de un preț special la sesiunile de coaching 1-la-1 pentru 222 lei / 60 minute – se poate programa oricând pe parcursul programului
 • Dacă doriți să achitați în avans cele 6 luni din program, atunci primiți 1 lună gratuit = 5 x 233 lei

 

CE SPUN PARTICIPANȚII DIN GRUPELE TRECUTE

Programul de abundență financiară chiar a funcționat pentru mine.

Am fost destul de sceptică la început, ținând cont că lunile de vară sunt în general mai puțin productive, nu mă așteptam să am parte de o creștere financiară.

Mi-am făcut zilnic tema, conștiincios, exercițiile zilnice propuse în cadrul modulului m-au făcut să analize relația mea cu banii, stilul de atașament, precum și toate credințele limitative pe care le aveam despre acest palier al vieții.

Iar pe parcursul lunii iulie, fără să mă aștept, am primit o propunere de colaborare pentru un proiect, am fost anunțată de o majorare salarială la corporația unde lucrez și am primit cadou și o rochie (pe care mi-o doream).

Am ținut cont de cei 3 pași cheie din proces: dorință (să câștig suma x până la finalul lunii), conștientizare (relația mea cu banii, imaginea de sine, credințe limitative) și acțiune (pași mici, cu obiective clar definite). Și, bineînțeles, deschidere la toate oportunitățile pe care mi le-a adus Universul pe partea financiară.

Cristina, cursantă ”O viață abundentă prin journaling”

Multe conștientizări, efectiv simt o energie pozitivă când scriu in jurnal și intru în acea energie a abundenței, a cunoașterii de sine, a magiei 😍😍😍 îmi place foarte mult! Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate 🙏🙏

Maria, participantă provocarea ”Journaling pentru manifestarea abundenței”

Săptămâna asta a fost una plină de conștientizări pentru mine, pe toate planurile, venite din mai multe direcții. Se deschid uși care au fost închise dintotdeauna, am învățat cum să primesc și că merit. Credeam că le știu și am descoperit că nu era așa.

Iar faptul că îmi scriu intenția zilnic mă ajută să o văd realizată. Adică o văd.

Știi ce am mai învățat? Să nu îmi mai fie teamă să vizualizez. Aveam această convingere limitativă că dacă mă gândesc în detaliu sau o spun, nu se va îndeplini. Mi-am schimbat complet viziunea și exercițiul de journaling mă ajută să rămân aici, pe drumul bun și plin de abundență.

Îți mulțumesc pentru ceea ce faci! Sunt recunoscătoare pentru că te-am cunoscut! 🤗

Mirela, participantă ”Journaling pentru manifestarea abundenței”