Jurnal de Numerologie 2024: Previziuni și Tehnici de Journaling pentru Recăpătarea Puterii Personale (VIDEO + Jurnal GRATUIT)

Așa cum jurnalul este un instrument puternic de auto-cunoaștere, așa avem și alte ajutoare pe care le putem folosi pentru a cunoaște mai multe despre cine suntem.

Atunci când am descoperit numerologia, chiar într-o sesiune a hărții personalizate cu Mariana, am fost fascinată de potrivirile citirii și interpretării acestei hărți cu trăsăturile mele de caracter, cu tipare de comportament și evenimente din viața mea.

”Numerologia este o pseudo-știință, pe care a creat-o chiar matematicianul Pitagora, și ea se ocupă cu studiul calitativ al numerelor”, ne explică Mariana Pârlog, numerolog.

De altfel, numerologia se regăsește în natură, în jurul nostru, în șiruri de numere și cifre care ne înconjoară. Este doar alegerea noastră dacă le dăm o semnificație sau le lăsăm să treacă pe lângă noi.

Cum ne ajută numerologia?

Prin studiul numerologiei, putem să ne calculăm cifra destinului, anul personal, anul universal și alte numere. Toate acestea dau o importanță aparte zilei noastre de naștere, dar și literelor din nume.

Ce am descoperit eu însă după sesiunile de citiri și previziuni numerologice a fost dorința de a integra și procesa informațiile primite.

Cu toate notițele luate în jurnal din timpul conversației, mă așezam de fiecare dată și aprofundam.

Mi-am adresat întrebări.

Am reflectat.

Și am conștientizat.

Am integrat.

În acest fel, am realizat cât de util poate fi un jurnal numerologic.

Zis și făcut.

Te invit mai jos să afli cum să-ți calculezi Anul Universal și să afli ce-ți va aduce în 2024.

Anul Tău Universal:

Acum că ai aflat cum se calculează, te invit să descoperi cum va fi anul 2024 în funcție de Anul tău Universal.

Tema generală a Anului 2024 este Puterea Personală. Anul 2024 este un an universal 8, care ne reamintește că atunci când ne simțim împuterniciți, avem capacitatea de a crea schimbări pozitive atât în propria viață, cât și în relațiile cu ceilalți.

BONUS:
Urmărește Webinarul Gratuit:
Ghid pentru 2024 – Previziuni Numerologice și Tehnici de Journaling, cu Alexandra Bădiță și Mariana Pârlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *