Aplică pentru Consultanță de Journaling VIP!

Oportunitatea de a te înscrie în Programul de Coaching și Consultanță prin Journaling VIP 1-la-1

Dacă ai ajuns aici, nu este întâmplător și sigur te-a ghidat dorința ta de a-ți atinge obiectivele personale și profesionale.

Acum ai o oportunitate unică de a te înscrie în Programul nostru de Coaching VIP 1-la-1, un program exclusiv creat pentru a-ți oferi consultanță personalizată și susținere pe măsură în călătoria ta spre succes, prin tehnici de journaling, coaching și psihologie.

Programul Academiei de Journaling VIP 1-la-1 se concentrează pe nevoile și aspirațiile tale specifice.

Fie că îți dorești să-ți atingi obiectivele de carieră, să-ți dezvolți abilitățile de leadership sau să-ți îmbunătățești calitatea vieții în general, vom lucra împreună pentru a-ți defini și atinge aceste obiective într-un mod eficient și consistent.

Ce face acest program special este faptul că vei beneficia de consultanță personalizată, adaptată nevoilor tale.

Fiecare sesiune de coaching va fi dedicată exclusiv ție, oferindu-ți un spațiu sigur în care să explorezi idei, să-ți dezvolți potențialul și să depășești obstacolele ce stau în calea succesului tău.

Vom colabora strâns pentru a-ți dezvolta un plan de acțiune concret și pentru a-ți asigura progresul constant către obiectivele tale.

Pe lângă consultanța personalizată, vei primi și un jurnal special creat, care va conține exerciții customizate pentru procesul tău de lucru.

Acest jurnal te va ghida și te va motiva în fiecare etapă a dezvoltării tale, ajutându-te să-ți clarifici gândurile, să-ți prioritizezi acțiunile și să-ți urmărești progresul.

Pentru a te înscrie în Programul de Coaching și Consultanță VIP 1-la-1, te rog să trimiți un email pe contact@alexbadita.com cu următoarele informații:

Nume:
Email:
Număr de telefon:
Obiective principale:
Motivația ta de a te înscrie în program:

După ce vei trimite aplicația, voi analiza cu atenție informațiile furnizate și voi reveni în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o sesiune inițială de evaluare și a discuta detaliile suplimentare ale programului.

Te asigur că în cadrul Programului de Coaching VIP 1-la-1 vei beneficia de întreaga mea expertiză și dedicare, pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite și să-ți atingi potențialul maxim.

Sper că vei considera această oportunitate valoroasă și te încurajez să aplici cât mai curând posibil, deoarece locurile sunt limitate.

Cu încredere și entuziasm, 

P.S. Te poți înscrie și cu ajutorul formularului de mai jos: